Duben 2009

Erumoico nechce zůstat pozadu

29. dubna 2009 v 20:36 | golgari |  Fantasy obrázky
Máme zde další ukázku jeho ruční práce.. Doufám, že se Vám bude líbit tak jako mě.. :-)



Optické iluze

22. dubna 2009 v 20:59 | golgari |  Fantasy obrázky
Začínám překonávat vlastní rekordy.. Tady máte další sadu a snad se Vám bude líbit..




Trochu zeleně

13. dubna 2009 v 11:44 | golgari |  Fantasy obrázky
Na počest jara trochu zezelenáme.. :-)



Sabaton

5. dubna 2009 v 21:32 | golgari |  Skupiny
Sabaton patří mezi power metalové kapely. Tato Švédská kapela byla založena roku 1999. Jejich první CD vyšlo roku 2001. Tato kapela si vzala za úkol hlavně tvorbu s tématikou válečných konfliktů (často II. světová válka)..

Nyní se podívejme na současné složení kapely:
Joakim Brodén - zpěv
Rickard Sundén - kytary
Oskar Montelius - kytary
Pär Sundström - baskytara
Daniel Mullback - bicí
Daniel Mÿhr - klávesy

A nyní diskografie:
Fist For Fight (2001)
Primo Victoria (2005)
Attero Dominatus (2006)
Metalizer (2007)
Art of War (2008)





Trocha Temna

3. dubna 2009 v 23:14 | golgari |  Fantasy obrázky
Tak tady máte slíbenou dávku temnoty, abyste mi přes samou světlou stránku magie neoslepli.. :-)

Dávka od GennyS:


Něco málo z mých zásob:


A jedem

3. dubna 2009 v 22:50 | golgari |  blog
Tak tady máte první úpravu.. Snad se Vám to bude líbit a samozřejmě se těším na všechny Vaše připomínky.. :-)